Om oss

Vi är en nyskapande byggentreprenör som arbetar med många typer av entreprenader, främst inom bostäder och kontor i total- och utförandeentreprenad. I projekten tar vi ett helhetsansvar för kvalitet, miljö- och arbetsmiljö och arbetet utförs alltid med grund i våra värderingar – långsiktighet, pålitlighet, samverkan och engagemang. TL Bygg AB bildades i sin nuvarande form 1983 men är ett byggbolag med rötterna i det byggmästar- och fastighetsbolag som grundades av Tage Ljungberg redan 1946. Huvudkontoret finns i Sickla där vi sitter tillsammans med vårt moderbolag Atrium Ljungberg.

Hållbarhet
Vi arbetar aktivt med hållbarhetsfrågor vilket genomsyrar såväl affärsmodeller, kundperspektiv, produktion som investeringar i våra medarbetare. Urbanisering och satsningar på en hållbar stadsutveckling kräver inte bara att vi arbetar systematiskt för att minimera negativ påverkan på miljön utan kräver också internt hållbarhetsfokus och att vi tar socialt ansvar. Att strategiskt arbeta för hållbara medarbetare innebär bland annat att vi satsar på trygga och säkra arbetsförhållanden, utvecklingsmöjligheter och hälsofrämjande åtgärder.

Kunder
Våra huvudsakliga beställare är fastighetsbolag, försäkringsbolag, kommun, landsting och statliga bolag. Vårt moderbolag Atrium Ljungberg står för merparten av våra uppdrag. Vi har även kunder som ICA Fastigheter, Akademiska Hus, Stockholmshem, Nacka kommun och SGA Fastigheter.

 

Ladda gärna ner vår företagspresentation för att läsa mer om oss.